Núria Borràs a YazdNúria Borràs és viatgera, escriptora en el seu temps lliure i post-graduada en Cooperació Internacional. Ha publicat diversos articles de viatge en les revistes Altaïr i Lonely Planet i en el llibre de viatges “Experiències de viatge” publicat per Nova Casa Editorial. Ha realitzat un estudi sobre turisme sostenible basat en les CBT de Kirguizistan. Ha participat en cicles i xerrades viatgeres i en programes de ràdio i televisió, i és coautora, juntament amb la seva parella, de l’bloc Més Enllà, on relaten, escriuen mini-guies de viatge i il·lustren les seves experiències viatgeres.

Va començar a viatjar en el 2002 per Orient Mitjà i el sud-est asiàtic i ha seguit recorrent zones poc conegudes dels Himàlaia, de l’Àsia central i la Xina. És una enamorada d’Àsia, de les seves cultures i sobretot de la seva gent i no ha parat fins que ha aconseguit complir el seu somni: un viatge sense bitllet de tornada.

lluisLluís és viatger i addicte a la fotografia. És el creador i coautor, juntament amb la seva parella, del bloc Més Enllà, on relaten, escriuen mini-guies de viatge i il·lustren les seves experiències viatgeres. Ha participat en conferències i xerrades viatgeres i és un dels membres fundadors del projecte Amu Daria (Associació Cultural per a la promoció de la Ruta de la Seda) i és col·laborador, de l’apartat de viatges, del magazine Va Com Va de Canal Reus TV.

Ha viatjat per Orient Mitjà, el sud-est asiàtic, Àsia Central, Xina … però són l’Himàlaia i els seus banderoles d’oració dels que li han robat el cor. Les cerca en llocs recòndits i poc coneguts, com Arunachal Pradesh o Ladakh, i és aquí on més gaudeix de la fotografia. Després de passar un llarg temps viatjant per l’Índia i el sud d’Àsia i de recórrer la Ruta de la Seda, ha tornat a casa després de tres anys pel continent asiàtic.